Internet je dobrý sluha, ale zlý pán

Právě propočítávám příklady k maturitě z matematiky a občas se stane, že mi nějaký pojem není jasný. Do dneška bylo mou rutinnou zadat dotaz do seznamu a napjatě očekávat, jestli něco najde. S potěšením musím konstatovat, že ode dneška nemusím. Narazil jsem na 3 zajímavé servery, které celou středoškolskou látku obsahují. Nechápu, proč jsem o nich neslyšel už dávno, ušetřily by mi spoustu práce. Seřazeno od nejlepšího po dobré (dle mého subjektivního názoru). Normálně se píše od nejlepšího po nejhorší, ale nechci nijak schazovat server Cifrikova matematika. Za kterým je určitě také spousta práce.

A proč zlý pán? 🙂 Protože už byla definována závislost na internetu. Občas si také tak připadám. Potom je nejlepší na pár dní vypnout a všechno se vrátí do normálního stavu. Bohužel někdy mi to pracovní povinnosti neumožní.



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.