Vytvoření hezkých seo url

Právě pracuji na stránkách Základní školy a Mateřské školy Žďárky. Systém běží na stejném redakčním systému jako Základní škola Dolní Radechová. Jelikož je systém už rok starý a doba pokročila. Rozhodl jsem se udělal několik dílčích změn pro jednodušší používání. Jednou z těchto změn bylo automatické generování hezkých url. V předchozí verzi se to zadávalo ručně, což pro méně zkušené uživatele bylo zbytečně složité. Možná se ptáte proč u základní školy hezká url? Abych pravdu řekl, nejvíce na tom má zásluhu to, že se rád přiučím něco nového v této oblasti a tohle byla dobrá příležitost. Navíc se mnohem lépe pamatují a už podle odkazu poznáte, kam směruje. A jelikož nemá cenu programovat něco, co už je naprogramované, použil jsem kód Jakuba Vrány. Tímto mu děkuji. Jeho blog má u mě trvalé místo v RSS čtečce.

Stránky Základní školy a Mateřské školy Žďárky nejsou zatím veřejně přístupné. Stane se tak pravděpodobně v prvních dnech března. Což je také jeden z důvodů, proč v současné době blog příliš neaktualizuji. V blízké době se ale neblýská na lepší časy. Maturita se blížíííí.



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.