Jak vydělávat na internetu?

Logo Invia.czV jedné knize, kterou právě čtu – Bohatý táta, chudý táta od Robert T. Kiyosaki se píše: „Nepracuji pro peníze!“ ale „Peníze pracují pro mě!“. Kniha je velmi zajímavá, ale o ní až někdy příště. Její myšlenkou je to, že bychom měli dosáhnout stavu, kdy peníze vydělávají peníze bez našeho přičinění. K tomu se snažím postupnými kroky dopracovat. Dobrým způsobem jak začít, je zapojit se do nějakého affiliate (partnerského) programu. Možností je spousta, dnes bych se rád zaměřil na affiliate program od společnosti Invia.cz.

Spousta lidí jezdí na zájezdy díky affiliate programu od Invia.cz zadarmo. Chcete patřit mezi ně? Čtěte dále!

Nejprve by bylo dobré vysvětlit, co to vlastně affiliate program je?
Princip je jednoduchý. Jednoduše na svůj web umístíte nějaký vygenerovaný formulář nebo odkaz na společnost, která provozuje nějaký affiliate program. Mezi nejvější provozovatele u nás patří již zmíněná Invia.cz prodejce zájezdů. Když na odkaz klikne nějaký váš návštěvník, tak dostanete v případě Invia.cz 1 – 1,5 ,– Kč. To ale ještě není vše! Pokud si váš návštěvník zároveň objedná a zaplatí zájezd, dostanete 1% z ceny zájezdu. Pokud budete dobří, klidně si za rok na nějaký pěkný zájezd vyděláte!

První krok, který musíte učinit je, že se zaregitrujete do affiliate programu Invia. Potom po nezbytné aktivaci účtu přes email se přihlásíte a necháte si vygenerovat kód, který vložíte na vaše webovky. Příklad toho, jak může vypadat, vidíte v menu nahoře. Tak vidíte, že to nebylo nic těžkého. Přeji vám ať si vyděláte na nějakou pěknou dovolenou.

Update 18.8.2007

Pro provoz tohoto affiliate programu musíte mít živnostenský list na obor cestovni agentura! Což jeho masové nasazení značně stěžuje. Podrobnosti na stránkách webtrh.cz



Komentáře

  1. Benny 16.08.07 13:37

    Comment Arrow

    Tohle mi už také přišlo e-mailem, na první pohled to vypadá zajímavě, ale reklama od Google se mi zdá mnohem efektivnější.

    a „Spousta lidí jezdí na zájezdy díky affiliate programu od Invia.cz zadarmo.“ je taky dost pěknej žvást, než si tímto klikáním vyděláte na pořádnou dovolenou dejme tomu u moře pro alespoň dvou člennou skupinku, tak si pěkně počkáte


  2. Dok 16.08.07 20:15

    Comment Arrow

    Takových systému je spousty, ale samozřejmě vždy je potřeba počítat s tím, že je to jen přivýdělek (alespoň pokud jde o české systémy). Celkem dobré je třeba http://www.bohatnu.cz?…


  3. Pari 16.08.07 20:39

    Comment Arrow

    Benny Zatím s tím nemám žádnou zkušenost, takže nemohu posoudit. Až se díky tomu na nějakou dovolenou dostanu, tak o tom určitě napíši ;-) Jednoduchým matematickým výpočtem dojdeme k tomu, že průměrný výdělek na osobu za minulý rok byl 500,– Kč (registrováno cca 6000 účtů a rozdali 3 000 000,– Kč). Nečekám zázraky a zmíněná věta byla spíše taková lehce provokativní, aby se mi k tomu někdo vyjádřil, kdo má zkušenost.

    Dok Mohl bys mi napsat, kolik ti uz zmínená sluzba zhruba prinesla? Jedine podle toho jde posoudit, co je dobre a co ne.


  4. Komi 24.07.09 19:29

    Comment Arrow

    Zdravím. Nemyslím, že je úplně ideální v podobných článcích odkazovat přímo vlastními affiliate linky, stejně tak nedosáhneš žádné konverze, protože je pravděpodobně nebude číst žádný cílový zákazník a navíc mi tady tak trochu chybí nějaké know-how. Informace která mi pomohla je o ŽL. Nebyl jsem si vědom, že je na podobnou činnost třeba.
    Děkuji


  5. Pari 27.07.09 09:34

    Comment Arrow

    Ten affiliate link už ani není aktivní :-) Know how asi nikdo jen tak nezveřejní, protože získat ho není jednoduché a trvá to spoustu času…


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.