Robert T. Kiyosaki – Bohatý táta chudý táta

Robert T. Kiyosaki - Bohatý táta chudý táta Nestává se často, že bych přečetl nějakou knihu, která se netýká programování www stránek. Po dlouhé době jsem musel udělat vyjímku, protože mě navnadily komentáře na stránkách podnikanivusa.com u článku Kolik penez je potreba, abyste v zivote nemuseli pracovat.

Hlavní myšlenka knihy je „Nepracuji pro peníze!“ ale „Peníze pracují pro mě!“

Kniha byla pro mě velmi zajímavá a poučná. Doporučuji přečíst všem, co nechcou jít v životě s davem a chcou se vymanit z tzv. „krysího závodu“. Kniha mi dala směr, kterým bych se chtěl v životě ubýrat. Nemá cenu psát tu obsáhlou recenzi, protože kniha již byla recenzována jinde a mnohem lépe než bych dovedl já. Odkáži vás tedy na recenzi knihy na serveru navolnenoze.cz – Bohatý táta chudý táta.

Protože kniha patřila mezi bestsellery, autor napsal ještě druhý díl, který si chci co nejdříve koupit a přečíst. Jmenuje se BOHATÝ TÁTA CHUDÝ TÁTA – CASHFLOW KVADRANT.

Pár bodů dávám dolů jen kvůli tomu, že byla kniha psána pro americké prostředí, ale i Evropan v knize nalezne spoustu zajímavých informací. Moje hodnocení 95/100.



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.