Nový design stránek je tu!

Pořád jsem v jednom kole, takže jsem si až s příchodem prvních mrazíků uvědomil, že už není léto. Včeličky už dávno slovy našeho děkana reinkarnovaly(rozuměj umřely), a tak mi nezbylo nic jiného než přijít s novým designem.

Jsem si vědom, že nový design se spoustě lidí nebude líbit, ostatně i mně se líbí málokterý web. Od toho jsou tady striktně necenzurované komentáře ve kterých mi můžete sdělit konstruktivní připomínky. Zároveň ale věřím, že jste tu hlavně kvůli samotnému obsahu, který by v ideálním případě měl být tím, co si pod mým blogem představíte.

Při tvorbě nového designu jsem měl hned několik cílů:

  • Nový design ve stylu Webu 2.0 (přeci nemůžu být pozadu!?)
  • Layout připravit pro rozlišení 1024×768 (čili šířka maximálně 970px)
  • Zvětšit písmo, kdo má ty málé mršky luštit
  • Použít nová písma ve Windows Vista viz Nové fonty pro web
  • Použít větší proužek AdSense a tím možná zvýšit příjmy

Pokud by vás zajímalo, odkud pochází obrázek v hlavičce, tak vězte, že tuto fotku jsem vyfotil já 27.10.2007 na Mölltalském ledovci. Hláška zobrazená výše mi pořád zněla v hlavě, když jsem přemýšlel nad novým designem, a tak jsem ji použil. Je totiž pravdivá zvláště v mém oboru. A vy nevíte kdo tuto památnou větu vyslovil? Tak já vás trošku potrápím a neřeknu vám to, ale google určitě ano.

Jak vypadal weblog dříve se můžete podívat v příspěvku Redesign – jaro 2007 (žlutý obrázek)



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.