Nový mobil SE K750i

SE k750i Včera jsem se konečně vydal koupit nový mobil, protože můj Sony Ericsson(SE) T610 mi pomalu ale jistě po 2,5 letech dosluhoval. Pokukoval jsem nejdříve po nějakém komunikátoru s GSM jako je například HP iPAQ rw6815, ale po celkovém zhodnocení kladů a záporů jsem zjistil, že je mnohem výhodnější pořídit si dvě zařízení – mobil a komunikátor. Největší výhoda klasického mobilu oproti komunikátoru je mnohem větší výdrž, přece jen nemáte možnost všude neustále dobíjet a výdrž 1–2 dny při běžném používání je hrozně málo. Navíc komunikátor s GSM je vždy kompromis mezi velikostí displeje a velikostí komunikátoru. Telefon potřebujete neustále nosit s sebou, a proto potřebujete aby byl malý. Bohužel kvůli těmto požadavkům se potom nevleze do komunikátoru s GSM kvalitnější a rozměrnější displej, který je zase lepší(ne-li nutný) pro práci s komunikátorem – GPS, přehrávání videa, apod.

Proto jsem zvolil tuto cestu a zatím si pořídil nový mobil. Nechtěl jsem kupovat ten nejnovější model což je SE K800i, protože jeho cena brzy rapidně spadne. Navíc není zase o moc lepší, má prakticky jen lepší foťák 3,2Mpx a kvalitnější displej 320×240px. Pro ty, co tento mobil neznají přináším krátký souhrn vlastností:

  • Rozměry: 100 × 46 × 21 mm
  • Hmotnost: 99g
  • Displej: 176×220px, 262 tisíc barev
  • Paměťové karty: Memory Stick Pro Duo
  • Fotoaparát: 1 632 × 1 224 (2 Mpx), auto focus
  • Plnohodnotný MP3 přehrávač

Megarecenze Sony Ericsson K750i: rozplývejme se (MobilMania.cz)
Neoficiální české stránky o SE K750i



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.