Letíme do Paříže za 2 kopečky zmrzliny

SkyEurope o sobě neustále dává vědět. Nedávno vzaly reportéry na neobvyklý let, cílem bylo totiž vyzvednout si zbrusu nový Boeing 737 v hodnotě 750 000 000,– Kč v americkém Rentonu (nedaleho Seattle). Pokud vás zajímá, jak to probíhá, když kupujete letadlo, přečtěte si fotoreportáž na Technetu O tom ale tento článek není.

Přesně 8. července 2008 spustili na svých stránkách SkyEurope.com velkou akci kvůli reklamě na zobrazování cen včetně všech poplatků. Je tomu ale skutečně tak? Pokud Vás to zajímá, čtěte dále.

O této akci informovaly prakticky všechny významné servery – Nabídka letenek za 24 korun ochromila server SkyEurope . Nedalo mi to a akce také využil. Nebylo to ale nic lehkého. Servery SkyEurope nezvládaly nápor návštěvníkl. Rezervační systém neustále padal a přede mnou mizely levné letenky jedna za druhou. Vybral jsem si jako cílovou destinaci Paříž, která určitě stojí za vidění (např. Pár dojmů z prodlouženého víkendu v Paříži – Hannes). Letenky se mi nakonec rezervovat podařilo asi ve 2h ráno, kdy už rezervační systém běhal tak jak má. Bohužel z termínu září nebylo nic a jediný volný byl až konec listopadu. Mou podmínkou bylo let tam i zpět někdy v odpoledních hodinách (Ruzyně je pro mě 4h cesty), možnost využití letenky za 2 kopečky zmrzliny tam i zpět (2 kopečky = 24 Kč) a délka pobytu 3 noci.

Akce na letenky za 24 Kč trvá pouze do neděle 13.7.2008

Musím dodat, že cena 24,– Kč platí pouze pokud nemáte žádné zavazadlo k odbavení (příruční zavazadlo př. batoh povoleno), nezvolíte si konkrétní sedadlo, nevyužijete pojištění a zaplatíte pomocí speciálního kupónu SkyEurope(netuším kde se dá získat). Pro většinu to znamená tedy příplatek minimálně 100,– Kč za platbu kreditkou. I tak vás ale jednosměrná letenka vyjde na krásných 124,– Kč což je takový větší zmrzlinový pohár 🙂

Teď už tedy zbývá akorát rezervovat ubytování a sepsat si plán, kam vyrazíme. Při rezervování ubytování se mi stala zajímavá příhoda, ale o tom až příště.



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.