Čivava mánie

Čivava Vodafone Na serveru www.mobilmania.cz proběhla anketa o nejlepší vánoční reklamu na mobilního operátora. Kdo myslíte že vyhrál? Jak už vám fotografie napovídá, byl to Vodafone s 98% hlasů. Tak jak čínské výrobky zaplavily svět, tak nyní úplně stejně Vodafone čivavy zaplavily Českou republiku. Vodafone už jako Oskar ukázal, že reklamy opravdu umí, ale byla by to špatná reklama kdyby nebyla podpořena všemi možnými i nemožnými prostředky. Nyní se zaměřím na jejich vánoční internetové stránky www.darekprokazdeho.cz, které jsou vyvedeny jak jinak než v „čivavím motivu.“

Na stránkách naleznete kromě klasických věcí jako je čivaví šetřič obrazovky nebo čivaví tapeta na plochu a také Čivavizátor, což je jednoduchý klavír. Ale nebyl by to Vodafone, aby do klavíru nějak nezamontoval čivavy 🙂 Na výsledek se podívejte zde. Doporučuji si poslechnout třeba čivaví hymnu. A nakonec tu máme ještě klasickou čivaví koulovanou o ceny.

Zdůrazňuji, že nemám nic společného se společností Vodafone, nedělám jim reklamu, sám jsem od tohoto operátora odešel. Spíše upozorňuji na zajímavý způsob reklamy a jejich povedené stránky.

Aktualizováno 8.12.2006

Ve Vodafone prodejnách si můžete vyzvednout ulítlé samolepky s čivavami. Osobně vyzkoušeno. Tak pomalu si začínám říkat, jestli čivava mánie nezpůsobí zběsilé skupovaní těchto psů, jak se stalo pár let zpátky po odvysílání filmu 101 dalmatinů. Tak schválně přiznejte se, kdo už má doma čivavu? 🙂



Komentáře

  1. AMBRI+LUCA 13.06.08 20:16

    Comment Arrow

    My uz mame taky Chivavu Zabijaka.. Je to prehnanej pes.. Nikoho a niceho se neboji. Dobrej obranar :ú) vrele doporucujem :)


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.