WEBEXPO 2008 – rychle, stručně, výstižně

webexpo Ještě v těchto chvílích dospávám spánkový deficit z víkendu, kdy jsem se zúčastnil WEBEXPO 2008 a několika následujících after parties. Byla to výborná akce, skvěle zorganizovaná Václavem Stoupou a za odměnu mu věnuji relevantní link, který má největší váhu, jak přednášel David Špinar z H1.cz. Nemá cenu dále popisovat, co na programu bylo/nebylo, protože to za mě udělali jiní a určitě lépe.

O čem se ale moc nepíše, byla after party na parníku, které jsem se zúčastnil. Tady organizace trošku selhávala. Již první problémy u registrace, která se musela opakovat. Pak lístky, které byly titěrné (cca 2×2cm) a neobsahovali ani to základní – jméno parníku. Pak vám ani google nepomůže, když nevíte co vlastně hledáte. Nakonec jsme vylezli na Karlův most a parník uviděli. Byla docela zima a tak bylo třeba doplnit tekutiny – pivo došlo cca po hodině (pro webexpáky za polovic 35,– Kč), rum došel cca po dvou hodinách, ale naštěstí už se blížil konec plavby a s ním přesun do hospody.

Část osazenstva ubyla a bylo na čase jít dále za zábavou – pokračovali jsme na diskotéku, kde jsme vydrželi až do zavíračky. Následoval přesun do hotelu. Tam jsme všeho všudy strávili cca 4 hodiny a už bylo na čase vyrazit na nedělní přednášky. Noc byla poznat a pozornost značně utrpěla – ještě že jsme měli k dispozici kávu, koláčky a dostatek pitné vody (prej se má vypít tolik vody, kolik alkoholu). Přednášky byly zajímavé, místy zbytečně odborné, místy příliš obecné, ale tak už to bývá. K dispozici jsou postupně i videa, takže si názor můžete udělat sami.

Těším se na WEBEXPO 2009 – jedna připomínka, která tu ještě nezazněla, chtělo by to vhodnější prostory, protože pro téměř 600 lidí to bylo málo. Malé přednáškovky narvané a velká poloprázdná.

Ještě bych rád napsal poznámku k Radku Hulánovi, který překvapil tím, že vlastně vůbec nepřekvapil. Jeho přednáška, kde na začátku sám říkal „Doufám, že tu jsou lidé kvůli mé přednášce, nikoliv mé osobě“ Samozřejmě většina právě kvůli této „celebritě“. Přednášel dost staticky, seděl za svým notebookem a vyprávěl do mikrofonu. Nedá se říct špatně, ale zkrátka každý čekal od „velkého“ Hulána jinou přednášku. Skoro jako by tam byla jiná osoba než co píše jeho blog.

Na závěr děkuji klukům z ArealSystems.cz za azyl.



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.