Zápisky z Anglie

Už pár týdnů napjatě čtu zkušenosti Borka Bernarda, který se rozhodl asi před 2 měsíci odcestovat se svojí přítelkyní do Anglie a začít žít lepším životem. Jak už jistě tušíte, nikdo je tam s otevřenou náručí nevítal, spíše naopak. Takže i přesto, že májí vysokoškolský diplom musí dělat podřadnou práci na stavbě nebo ve skladě. Jeho přítelkyně měla štěstí a brzy získala místo v pracovní agentuře. Borka bohužel podobné štěstí dosud nepotkalo.

Borkovy zápisky z Anglie čtu hlavně proto, že si neustále pohrávám s myšlenkou, že by mě také docela lákolo zkusit pracovat někde jinde. Jako nejpravděpodobnější se mi jeví Anglie, protože jsem tam už několikrát byl a líbilo se mi tam. Vše je ale zatím ve stádiu úvah a zatím to není na pořadu dne, momentálně jsou jiné priority(maturita).

Poslední zápisek na stránkách je z 3. prosince a já proto netrpělivě očekávám jak se jeho život bude vyvíjet dále. Klidně si dovedu představit, že by za nějaký čas jeho zápisky mohl vydal knižně, protože práce v zahraničí je téma, které zajímá spoustu lidí včetně mě.

Odkaz: Borkovy zápisky z Anglie



Komentáře

  1. Borek 23.12.06 14:42

    Comment Arrow

    Jsem rád, že ti moje zápisky připadají zajímavé. Teď jsem vůbec neměl energii psát, ale věci se obrátily k lepšímu a dneska nebo zítra o tom všem napíšu.


  2. Pari 24.12.06 14:37

    Comment Arrow

    Díky za zmínku ve vašem novém článku. Přeji hodně úspěchů do Nového roku.


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.