Šablona MotherNature zdarma ke stažení

mothernature Už nějaký čas se mi tu válí přebytečná šablona, a tak jsem se ji rozhodl zveřejnit. Třeba se právě vám bude hodit.

Šablona je samozřejmě validní, obsahuje pouze grafiku, která je volně šířitelná a lze snadno editovat, protože jako základ je použit Blueprint CSS Framework . Jedinou podmínkou použití je zachování odkazu Sponsored by.

Na závěr jeden tip, jak vydělat nějakou korunu i na bezplatné šabloně. Princip je jednoduchý, link building hýbe světem, a proto někteří lidé neváhají zaplatit 500,– Kč a více za zveřejnění odkazu v šabloně. Pokud bude šablona úspěšná, získají tak desítky až tisíce zpětných odkazů. Zkrátka i na „ležácích“ lze něco vydělat 🙂



Komentáře

  1. Marek 12.02.09 23:43

    Comment Arrow

    aukci jsem sledoval na webtrhu – ale je to už 14 dní co se to prodalo :)


  2. Pari 17.02.09 10:38

    Comment Arrow

    To je pravda, ale pro me to byla docela novinka, ze nekdo zaplati docela slusne penize i za defakto z meho pohledu bezvyznamny odkaz a pak treba odkazuje na cesky projekt…


  3. AfroDita hry 18.02.09 17:16

    Comment Arrow

    Díky za pěknou šablonu, je to jen HTML + CSS, nebo to máš i pro WP?


  4. Pari 18.02.09 21:04

    Comment Arrow

    Mám to i pro WP, ale není to zveřejněno, protože to není úplně standartní šablona – je upravena pro nasazení jako CMS. Kdyžtak napiš na email petr@pari.cz a já ti ji pošlu.


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.