Google AdSense blog – hezky česky

Google AdSense logo Včera byl oficiálně spuštěn český blog o u nás novém reklamním systému Google AdSense. Jeho autorem je člověk na internetu známý pod přezdívkou Hannes. Který již několik let provozuje na internetu hojně navštěvovaný Game blog

Sám jsem byl překvapen, jakou mánii spustil příchod Google AdSense do České republiky. Najednou Google reklamy zobrazuje i ten nejzapadlejší web s pár jednotkami návštěv za den s vidinou dolarových výdělků. Bude zajímavé pozorovat, jak se situace dále vyvine. Stoupnou zisky se vzrůstajícím počtem českých inzerentů nebo opadne počáteční boom, kdy je to pro české uživatele něco nového neprobádaného? Sám jsem zvědavý, každopádně snad neexistuje služba od Google, která by neměla úspěch. Google je prostě téměř dokonalá firma. Pokud nepraskne druhá internetová bublina (první v roce 2000) má firma Google ambice předstihnout Microsoft.

Sám se využití Google AdSense také nebráním a jakmile mi schválí registraci okamžitě ho také nasadím. Ať už z důvodu testovacích (Google neumožňuje zveřejňovat podrobnější informace o vašem účtu – míru prokliku, apod.) nebo finančních. Nepočítám, že ze mě bude přes noc či za rok nebo dva milionář, ale alespoň na zaplacení domény by to snad stačit mohlo.

Český blog o Google AdSense: www.uspesnyblog.info/
Poradna Google AdSense v češtině: http://podpora.dgx.cz/adsense/

Aktualizace:

Při brouzdání internetem jsem objevil ještě zajímavější čtení o Google AdSense viz http://ad-sense.cz/. Uvidíme, který český projekt o Google AdSense bude užitečnější. Zatím je vše v začátcích.



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.