Změny 2009 – nový design, nové stránky

Je to již nějaký ten pátek, co jsem naposledy na svém blogu obměnil design. Nyní si tedy prohlížíte web ve verzi 9. Jak se vám líbí?

Nový svěží design s nádhernou typografií

Hned na začátek musím na sebe prásknout jednu věc – tentokrát jsem z časových důvodů design nevytvořil, ale koupil a jen kosmeticky doladil. Design vytvořilo studio Valen. Na designu se mi především líbí jeho jednoduchost, která je podtržena dokonalou typografií. Troufám si říct, že je to nadčasový design, který se neokouká ani za rok či dva. Co si myslíte vy, je podle vás až moc jednoduchý? Ztratil web osobitost a identifikovatelnost? Těším se na vaše podnětné komentáře.

Založil jsem s kamarádem nové webové studio pod značkou MEPA

Byl to logický krok, protože jak známo ve dvou se to lépe táhne. Pokud je navíc jeden z jiné země je to plus na druhou. Snažíme se vytvořit něco dynamického, nepotřebujeme žádné kanceláře, jsme schopni se přizpůsobit Vám zákazníkům. Máme kontakty na nejrůznější externí pracovníky, kteří dané problematice dokonale rozumí. Chtěli bychom tedy celou spolupráci zaštiťovat, vést tým lidí za společným cílem. Vyžadovat kvalitu bez kompromisů, pokud to rozpočet dovolí. Já vím, zní to až příliš ambiziózně, ale cíle musí být vysoké (aby bylo kam snižovat 🙂

Připravenou internetovou prezentaci naleznete na www.mepa.cz



Komentáře

  1. Marek 23.02.09 00:19

    Comment Arrow

    líbí :) I ta prezentace Mepa je fajn… Je to takový… usedlý? Asi jo… ale mám to radši, než přeplácanost.


  2. Marek 23.02.09 00:22

    Comment Arrow

    Jó ještě, MEPA je Mészáros – Parimucha, nebo ještě něco? A dole je překlep Nejépe → Nejlépe… Ale jinak se mi to fakt líbí.Čím dál tím víc :) Kolik stál ten design?


  3. Petr Parimucha 23.02.09 10:27

    Comment Arrow

    Marek Děkuji, uvedl bych tu odkaz na použité theme, ale bojím se, že bych rázem byl jeden z mnoha… takze kdo bude chtit, musi trochu hledat ;-) Neni to tak tezke a cena byla rozumnych 25$ (ikdyz prepocitano kurzem 22,–Kč už tak hezky nevypadá, holt kde jsou ty casy dolaru za 14,– Kč ale ono se to vratí za rok či dva :-)

    MEPA Presne tak, neni v tom zadna slozitost. Je to kratke, zapamatovatelne a dobre se vyslovuje treba do telefonu. Snad se bude darit, krize by nam mohla pomoci (do propagace se dava vice penez).

    Díky za komentář


  4. 3CK 12.05.09 20:57

    Comment Arrow

    Design je rozhodně velice pěkný, přesně můj vkus. Ačkoliv se musí přiznat že zde v diskuzi a i při pohledu na pravý sloupec stránek mi připadá, že autoři designu se ‚inspirovali‘ stránkami http://net.tutsplus.com/.


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.