24 hodin – 6. sézona startuje!

24 hodin Právě tolik času má na zachránění světa Jack Bauer. První 3 série již v naší televizi byly odvysílany. Další pokračování bohužel naše televize nekoupila. Podle mě je to škoda, protože tento seriál je skvělý. Vždy jsem napjatě očekával další díl. Nicméně teď už mi to nevadí(stejně český dabing stál za nic), seriál lze stáhnout z internetu v původním znění. Bohužel jak je zvykem, nový díl je vysílán s frekvencí jeden týdně s vyjímkou prvního(2 díly dohromady) takže jak to všechno dopadne se mým střízlivým odhadem dozvíme až někdy v červnu. Sám jsem zatím neviděl žádný díl 6. série, raději počkám, abych se mohl podívat na více dílů zaráz. Nicméně trailer lecos napoví.

O čem je 6. série ?

Na začátek si trošku připomeneme, jak je vlastně seriál 24 hodin koncipován. Seriál se odehrává v reálném čase jednoho dne. Každá série má 24 epizod což odpovídá počtu 24 hodin. Jeden díl seriálu má ale ve výsledku pouze 42 minut, zbytek je určen na reklamní vstupy. Divák v průběhu jedné sezony zažije jeden den ze života hlavních i vedlejších postav.
Úplný děj samozřejmě není známý, ale z traileru se dá ledacos usoudit. Bratr zavražděného prezidenta Palmera – Wayne Palmer se stane novým americkým prezidentem. Jack Bauer se vrací ze zajetí Čínskou tajnou službou, aby splnil tajný úkol – zachránil svět před teroristy. A co bude dál? Na to se budete muset podívat sami.



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.