Modul pro Ubercart – Implementace Heureka

Heureka.cz je druhý nejvýznamnější vyhledávač zboží na českém internetu. Bylo by škoda ho tedy ignorovat. V minulém článku jsem psal o modulu zajišťující XML Export produktů. Dnes se podíváme na implementaci pokročilých služeb Heureka.cz

Ověřeno zákazníky

Heureka.cz nabízí zajímavou službu pro zajištění důvěryhodnosti obchodu. Každému zákazníkovi dorazí po 10 dnech od objednávky email s krátkým dotazníkem. Tam vyplní, jak byl spokojen. Tyto údaje se pak zobrazují u vašeho profilu. Pokud dosáhnete určité hranice, můžete používat logo „Ověřeno zákazníky“.

Implementace je jednoduchá, stačí při uložení objednávky zavolat speciální URL adresu a to je vše.

Měření konverzí

Pokud chcete být na Heureka.cz úspěšní, musíte se zapojit do jejich PPC systému. Jinak se zobrazujete ve fulltextu na posledních místech čili jako by neexistoval 🙂 Dobrým pomocníkem pro optimalizaci je znát konverze. Heureka.cz má opět připravený podrobný návod a stačí na konci objednávkového procesu skrz JS uložit informaci o objednávce. Systém je tedy analogický jak u modulu Google Analytics pro Ubercart.

Pro obě tyto varianty jsem si vytvořil jednoduchý modul

Pro sebe jsem si vytvořil jednoduchý modul, který obě tyto věci umožňuje. Pokud se s tím nechcete trápit, stačí mi napsat a domluvíme se třeba na nějaké protislužbě. 



Komentáře

  1. Peter 04.05.11 11:01

    Comment Arrow

    Dobrý deň mal by som záujem o tento modul ako Vás možem kontaktovať? nenašiel som nikde Váš e mail?
    Ozvite sa mi pekný deň prajem.


  2. Tomáš Lejsek 20.04.13 10:34

    Comment Arrow

    Dobrý den,
    jaká by byla cena za tento modul a práci spojenou s implementací?


  3. milan 14.06.13 13:58

    Comment Arrow

    Dobry den
    Aka by bola cena za modul aj s pracou?
    kontaktujte ma na e-mail..


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.