Seznam doporučuje konkurenci

Určitě se vám už stalo, že prohlížíte logy přístupů na váš web a zaujme vás nějaké klíčové slovo. Neodoláte a zkusíte ho vyhledat, jestli opravdu jste na předních pozicích.

Zkusil jsem si tedy zadat do Seznamu frázi číslo účtu mbanka a kupodivu jsem byl na první straně zrovna já s odkazem na stránku Kontakt – Pari – webdesign studio , na tom by nebylo až tak nic zvláštního, kdyby mi Seznam nedoporučoval cituji: Nechtěli jste hledat „číslo účtu ebanka“? Zajímalo mě tedy, kolik se za takovou „skrytou“ reklamu platí a jestli ji mají vůbec oficiálně v ceníku .

Pokračování



Druhý semestr na podnikatelské fakultě za mnou

VUT Fakulta Podnikatelská - Logo Je tomu přesně 4 měsíce, co jsem napsal článek První semestr na podnikatelské fakultě za mnou . Měl úspěch, proč tedy nenavázat na zapačatou tradici.

Teď už se tedy přesuneme na začátek semestru, čili 4. února 2008. Tou dobou jsem byl docela vážně nemocný, takže první tři týdny jsem se ve škole prakticky neobjevil. Naštěstí jsem moc látky nezameškal 🙂 Na začátku se stejně ještě musely dořesit rozvrhy, které se pokaždé ještě změní (hlavně cvičení). Velkou výhodou bylo to, že můj obor Manažerská informatika je rozdělen na 9 studijních skupin (cca 25–30 lidí) a ve většině případů je možné libovolně přecházet na cvičení cizí skupiny až do kapacity místnosti.

Pokračování