Luxusní hotel s výhledem na Eiffelovku za hubičku

Luxusní hotel s výhledem na Eiffelovku za hubičkuPřed pár dny jsem si výhodně koupil letenky od SkyEurope. Jelikož plánuji v Paříži strávit více dní, sháněl jsem také levné ubytování. Podařil se mi nejlepší obchod v životě. Představte si hotel na slavném bulváru Champs-Elysees, kde katalogová cena pokoje se pohybuje kolem 1000 euro za noc. Nedávají vám předchozí věty smysl? Čtěte dále.

Začneme ale pěkně od začátku. Byla hluboká úterní noc a já se neustále snažil rezervovat levné letenky od SkyEurope viz výše. Nakonec se mi to podařilo. Kdo vytrvá, ten vyhraje, byly dvě hodiny ráno a rezervační systém už běhal docela svižně. Byl jsem šťastný, že se mi to podařilo. Na závěr před spánkem jsem si říkal, že se zkusím podívat, kolik tak stojí ubytování. Paříž patří k těm dražším městům co se týče hotelů, ale i obyčejných nocleháren. Ceny se pohybovaly zhruba 20–30 euro za osobu v těch nejméně vybavených hostelech bez snídaně a to bylo ještě třeba 8 lidí na pokoji! Začal jsem tedy zkoušet různé možnosti a najednou co nevidím…

Pokračování



Letíme do Paříže za 2 kopečky zmrzliny

SkyEurope o sobě neustále dává vědět. Nedávno vzaly reportéry na neobvyklý let, cílem bylo totiž vyzvednout si zbrusu nový Boeing 737 v hodnotě 750 000 000,– Kč v americkém Rentonu (nedaleho Seattle). Pokud vás zajímá, jak to probíhá, když kupujete letadlo, přečtěte si fotoreportáž na Technetu O tom ale tento článek není.

Přesně 8. července 2008 spustili na svých stránkách SkyEurope.com velkou akci kvůli reklamě na zobrazování cen včetně všech poplatků. Je tomu ale skutečně tak? Pokud Vás to zajímá, čtěte dále.

Pokračování



Odkazy: Nákup software z USA a intership blog

Nějak není čas a chuť psát příspěvky, proto dnes přidávám pouze pár zajímavých odkazů.

Jak koupit Adobe software v USA

Během tohoto týdne jsem objevil zajímavý článek – Jak koupit Adobe software v USA Určitě stojí za přečtení, protože díky nízkému dolaru a zvláštní cenové politice společnosti Adobe vychází jejich software včetně cla a DPH více než o polovinu levněji než u nás či Evropě! Samozřejmostí je, že software lze vložit legálně do účetnictví.

Odkaz: http://www.ovsem.net/…ftware-v-usa

Prázdniny v USA aneb intership u podnikanivusa.com

Již před půl rokem, když John zveřejnil nabídku na intership v jeho impériu (zakládání firem, mail forwarding, drop shipping, prodávání kol – xyz bikes,…) s napětím jsem očekávál, kdo tuto lukrativní nabídku využije. Nakonec byli vybrání dva studenti – Michal Řehák a David Cap. A abysme my čtenáři nebyli ochuzeni o to, jak takový intership v americké firmě probíhá. Rozhodl se Michal psát blog o svých zkušenostech

Odkaz: http://www.prazdninyvusa.cz/