VZP rozdává tisíce, já dostal 4000,- Kč koliv vy?

vzpVZP rozdává už docela dlouhou dobu příspěvky na různé aktivity. Letos ale poměrně za malé propagace spustili program „Novoroční balíček = příspěvek ve dvojnásobné výši“. Rozhodl jsem se ho využít na maximum 🙂

Pokračování



Windows 7 – Jak odstranit „Send Feedback“ ?

Windows 7 - send feedbackVčera jsem se konečne dostal k tomu, abych si nainstaloval nový operační systém Windows 7 Beta. Mohu říct, že jsem se systémem spokojen. Ikdyž oproti Windows Vista to není až zase takový skok. Dalo by se říct, že to je něco jako „SP2 pro Windows XP“.

Pokračování



Návod ve flashi: Jak uvázat kravatu?

Kravata - animace ve FlashiStydím se, ale jako student Vysoké školy a podnikatel si neumím pořádně uvázat kravatu. Vždycky byl zkrátka po ruce někdo, kdo to zvládl za mě a já to měl bez práce. Jenomže jednoho dne nikdo takový nebyl. Co tedy s tím?

Samozřejmě, jako člověk který stráví nejvíce života v posteli a u počítače (ano zní to šíleně) jsem zabrousil na internet. Bohužel všude byly jen nejasné nákresy, ze kterých člověk nic nepochopí. Ten nákres byl nejspíše naskenovaný z nějaké hodně staré knihy a všichni ho akorát tupě přejímaly. Hledal jsem dále, přece musí být něco lepšího.

Pokračování