Penzijní propaganda dnešním dnem končí aneb proč jsem nepodlehl?

Dnes máme historický den, ze všech stran se na nás řine, že zítra končí svět. Pardon, ten končí až o 3 týdny později. Dnes končí výhodné penzijní připojištění. Je tomu skutečně tak? Předem upozorňuji, nejsem odborník, mám sice vystudovanou vysokou školu ekonomického zaměření, ale tento článek je o selském rozumu. Vždy je dobré vzít do ruky tužku a papír nebo v dnešní době raději Excel a začít počítat. Já to udělal, udělali jste to i vy než jste si zřídili penzijní připojištění?

Pokračování



Proč nevyužívat odesílání emailů přes webhosting z vašich skriptů?

Málokdo z běžných uživatelů ví, že emaily nejsou spolehlivé na 100% a občas se stane, že nedorazí, kam mají. Toto riziko rapidně vzrůstá, pokud se odesílají přímo přes váš sdílený hosting. Nemáte totiž pod kontrolou, co se s nimi děje. Občas se tak jejich poštovní servery dostatou na blacklist a nebo vás z nějakého důvodu zařízne již jejich ochrana. Jak tento problém vyřešit jednou provždy?

Pokračování



Jaké mám zkušenosti s iPhone 5 USB Lightning kabelem z eBay?

Mnoho z mých známých postupně vyměnilo své staré iPhone 4 za nový iPhone 5 v rámci dvouročního cyklu výměny. Bohužel nebo bohudík přináší tato změna i související problémy, které je nutné nějak vyřešit. Jedním z těchto problémů je právě nedostupnost kabelů s konektorem Lightning od výrobců třetích stran. Tento problém se zdá se být pomalu vyřešen a na eBay se již najde dostatek prodejců. Jednoho z nich jsem vyzkoušel. Jaké jsou zkušenosti?

Pokračování