Odkazy: Nákup software z USA a intership blog

Nějak není čas a chuť psát příspěvky, proto dnes přidávám pouze pár zajímavých odkazů.

Jak koupit Adobe software v USA

Během tohoto týdne jsem objevil zajímavý článek – Jak koupit Adobe software v USA Určitě stojí za přečtení, protože díky nízkému dolaru a zvláštní cenové politice společnosti Adobe vychází jejich software včetně cla a DPH více než o polovinu levněji než u nás či Evropě! Samozřejmostí je, že software lze vložit legálně do účetnictví.

Odkaz: http://www.ovsem.net/…ftware-v-usa

Prázdniny v USA aneb intership u podnikanivusa.com

Již před půl rokem, když John zveřejnil nabídku na intership v jeho impériu (zakládání firem, mail forwarding, drop shipping, prodávání kol – xyz bikes,…) s napětím jsem očekávál, kdo tuto lukrativní nabídku využije. Nakonec byli vybrání dva studenti – Michal Řehák a David Cap. A abysme my čtenáři nebyli ochuzeni o to, jak takový intership v americké firmě probíhá. Rozhodl se Michal psát blog o svých zkušenostech

Odkaz: http://www.prazdninyvusa.cz/



Komentáře

  1. Michal Rehak 09.07.08 22:30

    Comment Arrow

    Cau Petre, diky za zminku, budu se snazit, aby bylo co zajimavyho cist :)


  2. Pari 09.07.08 23:38

    Comment Arrow

    Michale i zdánlivě obyčejné problémy mohou být zajímavé. Jsme stejně mladí (staří zní zvláštně), a proto obdivuji jak ses do toho po hlavě vrhl. Díky za čtení a také by nebylo špatné slyšet pár slov od Davida a jeho příběh, jak se k práci dostal, co má za sebou apod. A na závěr se přimlouvám za článek (ikdyž je možná brzy) o tom, jaké je to komunikovat poprvé americkou angličtinou – porozumění, výslovnost, zkrátka o tom, jak to vypadá, když evropan přijede poprvé za velkou louži.


  3. hisguickilk 22.09.12 20:04

    Comment Arrow

    Vá? názor napi?te zde…


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.