Návod ve flashi: Jak uvázat kravatu?

Kravata - animace ve FlashiStydím se, ale jako student Vysoké školy a podnikatel si neumím pořádně uvázat kravatu. Vždycky byl zkrátka po ruce někdo, kdo to zvládl za mě a já to měl bez práce. Jenomže jednoho dne nikdo takový nebyl. Co tedy s tím?

Samozřejmě, jako člověk který stráví nejvíce života v posteli a u počítače (ano zní to šíleně) jsem zabrousil na internet. Bohužel všude byly jen nejasné nákresy, ze kterých člověk nic nepochopí. Ten nákres byl nejspíše naskenovaný z nějaké hodně staré knihy a všichni ho akorát tupě přejímaly. Hledal jsem dále, přece musí být něco lepšího.

V jedné diskuzi jsem objevil nenápadný odkaz na flashovou animaci, podle které dokáže uvázat kravatu typu MANHATTAN i malé dítě a o něco složitější WINDSOR trošku větší dítě. Tato animace byla na stránkách prodejce kravat a považuji to za geniální nápad, jak se odlišit od kunkurence = nabídnout přidanou hodnotu. Na youtube.com se samozřejmě dá najít i natočená videa, ale myslím si, že animace je mnohem názornější a snáze pochopitelná.

Poznámka na závěr: V televizi jsem nedávno viděl reportáž, že kravata už není IN. Nějvětší boom byl prý v 70. letech 20 století a od té doby se počet vyrobených kravat stále zmenšuje.



Komentáře

  1. Pavlis 12.10.09 21:57

    Comment Arrow

    Foto animaci na uvázání kravatových uzlů WINDSOR a MANHATTAN můžete také najít zde: http://www.soonrich.cz/uzly.htm


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.