Kniha: Zend Framework v akci

Zend Framework in Action Bylo jen otázkou času, kdy bude vydána kniha popisující Zend Framework. Bohužel vás zklamu, kniha bude vydána až v dubnu 2008, ale už nyní můžete stahovat některé kapitoly přes MEAP(Manning Early Access Program) a zdarma!

Za knihou stojí Rob Allen a Nick Lo. Zejména Rob Allen vám může být známý, protože mi poskytl souhlas přeložit jeho tutoriál Starting with Zend Framework do češtiny. Dá se tedy očekávat, že půjde o velmi užitečnou a dobře napsanou knihu.

Odkaz: Zend Framework in Action



Komentáře

  1. david 05.08.08 20:27

    Comment Arrow

    Tak jsem si to teď objednal, zaplatil přes paypal a uvidíme jak se to pohrne do hlavy :) Aktuální cena je snížená, tak můžete nakupovat taky :)


  2. Pari 05.08.08 21:11

    Comment Arrow

    Taky jsem si knihu sehnal, ale ještě jsem neměl příležitost prostudovat. Nicméně Rob Allen je záruka kvality.


  3. Michal 14.10.08 13:18

    Comment Arrow

    Muzete mi napsat jak se Vam podarilo tu knihu objednat kdyz Manning nezasila do Ceske Republiky? Nemuzu objednat ani elektronickou verzi kdyz ani fakturacni adresa nemuze byt ceska.


  4. Michal 14.10.08 13:18

    Comment Arrow

    … myslel jsem tim ze ji potrebuju objednat na firmu .....


  5. Pari 15.10.08 16:37

    Comment Arrow

    Tak to nevím, na firmu jsem neobjednaval a abych pravdu rekl, tak se mi to pri hodnote knihy zda i zbytecne to resit… Jinak muzes zkusit treba Amazon.com tam by mela byt take, jestli uz vysla jako kniha v papiru…


  6. david 22.10.08 11:23

    Comment Arrow

    já to kupoval jako pdfko – mam to vytisknutý, od tý doby mi od manning furt chodí nabídky :) a myslím že to mají už i tištěný…


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.