Jak originálně a za celý tým popřát PF 2007?

Ellen monospaceJak je známo, lidé z marketingových agentur jsou většinou tak trochu zvláštní. Na první pohled je poznáte mezi ostatními lidmi. Nosí výstřední oblečení. Často mezi ně patří jedinci s opačnou orientací. Chovají se zkrátka jinak než ostatní, dalo by se říct „nadčasově“.

Z toho vyplývá, že jejich nápady jsou také výstřední. Například budova Národní knihovny v Praze na Letné tzv. „chobotnice“ nebo také „hovno“. Bývají zkrátka nepochopeni většinou. Můj názor na tuto stavbu je spíše kladný. Je potřeba postavit budovu, která předá něco dalším generacím, bude stejně slavná jako pražské Klementinum. Tančící dům už do Prahy také zkrátka patří stejně jako Národní divadlo nebo Karlův most.

Ale abych se vrátil k nadpisu. Zaměstanci jedné marketingové agentury daly hlavy dohromady a vymyslely způsob jak mohou popřát všichni zároveň všem. Někdo by řekl, že ze sebe udělali jen blbečky, ale viz první odstavec, jsou prostě jiní. Je potřeba brát to trošku s humorem a nedělat si jen srandu z druhých.

Odkaz: http://www.mono-1.com/…ce/main.html



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.