O2 Active zdarma a navždy

o2 Potěšila mě nová „vánoční“ nabídka společnosti O2, kdy můžete na portále O2 Active serfovat zdarma. Možná si říkáte, vždyť to tady už bylo. Opak je pravdou, do 1.11.2007 se platilo prakticky za vše, zdarma bylo jen procházení portálem.

Nyní se O2 rozhodl jít po vzoru Vodafone a jeho nabídky SMS Gratis(můžete posílat SMS do všech sítí zdarma přes java aplikaci, která zobrazuje reklamy, určeno pouze pro studenty) a financovat provoz portálu O2 Active z reklamy. Konečně se tedy portál stal užitečný. Operátor tuto službu bere velmi vážně, o čemž svědčí samostatné internetové stránky, které zřídil – zdarmavmobilu.o2active.cz.

Společnost O2 také navázala strategické partnerství s vyhledávačem Centrum. Nyní tedy můžete na portále vyhledávat přes centrum.cz v katalogu státních institucí a firem. Zároveň můžete přistupovat zcela zdarma na email, který máte na centru. Dokonce chatovat na x-chatu a nebude vás to stát ani haléř. Tomu se snad ani nechce věřit, ale je toho ještě mnohem více.

Dále se na portále nachází aktuální zprávy ze serverů idnes.cz nebo aktualne.cz. Pro příznivce bulváru blesk.cz. Nesmíme zapomenout také na TV program nebo jízdní řády. A když se někde ztrátíte, není nic jednoduššího, než se podívat do mapy na portále. Celkově je na portále spousta užitečných informací a hlavně zdarma.

Uporoznění: V dizkusi se vyskytlo pár komentářů s tím, že jim portál odečetl peníze, ikdyž správně neměl. Pokud máte podobný problém, zavolejte na infolinku a peníze vám snad vrátí. Já mám paušál, a tak mohu jen s hrůzou čekat, jaká částka za WAP přijde 🙂



Komentáře

  1. H0rY 21.08.08 19:05

    Comment Arrow

    Prosimte co vyuctovani ?? jak to dopadlo prosim napis


  2. Pari 21.08.08 19:42

    Comment Arrow

    Pouzivam jiz nekolik mesicu a bez problemu, nic jsem nikdy neplatil :-)


  3. H0rY 26.08.08 21:59

    Comment Arrow

    No ja doufam ze tam nic nebude ! Napíšu jak to dopadlo 10.ZARI.08


  4. H0rY 29.08.08 19:57

    Comment Arrow

    Hele jde ti na wapu O2 Active POČASÍ a TV PROGRAM ?
    Počasí hlásí chybu
    TV PROGRAM ukáže DNES VEČER,PRÁVĚ VYSÍLÁME,TV TIPY,HLEDAT PODLE ČASU atd… ale jakmile kliknu na něco z toho napíše to chybku tobě to jde ?? :-(


  5. H0rY 30.08.08 20:05

    Comment Arrow

    Počasí je už FUNUKČNÍ
    Ale tv program nejde

    A jedna novinka :
    NELZE ODESLAT EMAIL Z WAPU CENTRUM PŘI KLIKNUTÍ NA ODESLAT EMAIL SE TOBRAZÍ BÍLÁ STRÁNKA A EMAIL NEPŘIJDE…


  6. $!m! 12.09.08 17:15

    Comment Arrow

    4H0rY: tak co??xD


  7. H0rY 12.09.08 20:16

    Comment Arrow

    Na vyučtovani 7kč za WAP OSTATNI nevim asi sem se nekam preklik ale O2 ACTIVE VAZNE ZADARMO !


  8. H0rY 12.09.08 20:17

    Comment Arrow

    Jinak na wapu vse funguje od pocasi tv programu az po mail :)


  9. H0rY 18.09.08 19:19

    Comment Arrow

    Nejde na wapu O2 ACTIVE NIC ! vsude to pise ze budu platit dle datoveho tarifu prej je to z duvodu predelavani stranky wap o2 active nove si muzete vyzkouset kdyz kliknete na wap.o2actve.cz na ZPRÁVY najedete dolů dáte ← O2 active a vidíte to do konce týdne by mělo být vše okay


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.