Seriál Prison Break

Pokud tento seriál znáte, nemusíte číst dále, článek je určen pro ty, co slyší o tomto seriálu poprvé.

Určitě není pro vás žádnou novinkou, že v českých televizích se vysílá jen velmi málo nových seriálů. Místo toho raději pořád dokola omílají stejné seriály dokola jako například Kobra 11, Medicopter 117, apod. Poslední novinkou na jinak nudném seriálovém poli byl seriál Ztracení neboli Lost, který všichni jistě dobře znáte, běží každou neděli kolem 22h. V zahraničí ovšem existuje spousta minimálně stejně dobrých seriálů mezi které se řadí Prison Break.

V současné době byl již odvysílán 13. díl 2. sézony a momentálně nastala podzimní přestávka, takže 14. díl bude mít premiéru až na konci ledna 2007.

My ale začneme pěkně od začátku. Hlavní hrdinové jsou Michael Scofield (Wentworth Miller) a jeho bratr Lincoln Burrows (Dominic Purcell) odsouzený k trestu smrti. Jak už jistě tušíte neprávem a aby to nebylo jednoduché má v tom prsty americká vláda. Když selžou všechny zákonné prostředky, rozhodne se Michael k riskantnímu činu. Přepadne banku, aby ho následně zatkli a uvěznili do stejného vězení, kde čeká na výkon trestu jeho bratr Lincoln. Pokusí se ho osvobodit zevnitř ovšem s dokonalým plánem. Jenomže nic není ideální, a tak i jeho dokanalý plán začne mít trhliny. Podaří se mu to nebo bude jeho bratr popraven? Tak to už vám neřeknu, to budete muset zjistit sami a garantuji vám, že budete napnuti až dokonce 🙂

Více informací včetně odkazů na stažení jednotlivých dílů a titulků k nim najdete na českých fandovských stránkách www.prison-break.cz

Prison Break 3 Prison Break 1 Prison Break 5 Prison Break 4



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.