The IT Crowd pokračuje!

The IT Crowd

The IT Crowd je britský sitcom, který je právě vysílán na Channel 4. Po úspěšné první sérii se právě začala vysílat druhá, která pravděpodobně první ve všech ohledech předčí.

O seriálu

V tmavém suterénu společnosti Reynholm Industries pracují a defakto i žijí dva obyčejní IT pracovníci – Roy a Moss. Jejich celodenní náplní je poskytovat technickou podporu zaměstnancům společnosti. Většinu problémů vyřeší jednoduše otázkou: „Zkusili jste to zapnout a vypnout?“ Jednoho dne jejich harmonický pracovní režim naruší nový personální manager Joe, která původně snila o kanceláři v oblacích. O počítačích neví prakticky nic. Což vede k řadě komických situací, kdy předstírá že pracuje na počítači aniž by ho měla zapojený v zásuvce a podobně. Moss je také charakteristický odporem k jakékoliv práci, a tak když začne hořet kbelík s odpadky, raději kontaktuje hasiče, jak jinak než emailem. Roy je rozený šoumen, a tak není divu že v seriálu vystřídá velké množství triček.

České stránky o seriálu IT Crowd a download: http://www.theitcrowd.cz
Oficiální stránky seriálu IT Crowd na Channel 4: http://www.channel4.com/…d/index.html



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.