Otevírejte PDF rychle a spolehlivě s Foxit PDF Reader

Foxit PDF Reader - pryč s Adobe Acrobat Reader ! Dlouhou dobu jsem žil v představě, že pokud chci korektně otevírat PDF dokumenty, musím používat Adobe Acrobat Reader. Z Acrobatu se ale s každou novou verzí stávala větší a pomalejší aplikace. Naštěstí existuje zdařilá náhrada kterou je program Foxit PDF Reader. Největší změna je v tom, že se PDF dokumenty rázem otevírají mnohem rychleji. Jinak je program velmi podobný Adobe Acrobat Readeru po fuknční stránce. Samotný program je velký pouhé 2MB oproti 20MB konkurenci a je zdarma.

Download: http://www.foxitsoftware.com/…rd_intro.php



Komentáře

  1. kirby! 24.04.07 16:36

    Comment Arrow

    Tak tak, parádní aplikace, používám už dlouho :).


  2. rushid 24.04.07 20:40

    Comment Arrow

    Jeste snad zminit, ze zipovanou verzi ani neni potreba instalovat, pro vyzkouseni staci kamkoliv rozbalit. Pro uplnost, setkal jsem se s problemy pri otevirani komplexnich pdf, nedoporucuji pro grafiky, korektory a pod. Pro bezneho uzivatele je to ale naprosto jednoznacna volba.


  3. JanS 24.04.07 21:24

    Comment Arrow

    SOuhlasím, pro otvírání a pouhé čtení PDFek je to více jak bezvadný program. Pokud potřebuju z pdfka dostat obrázek, také dobře poslouží, pokud je ale z něj třeba dosta český text, není bohužel Foxit pro následnou korektůru znaků s diakritikou ještě dostatečně vyladěn.


  4. Pari 24.04.07 22:58

    Comment Arrow

    Děkuji za informaci, program používám teprve krátce a zatím se žádné problémy neobjevili.

    rushid: Ano presne tak, viz web výrobce, program je k dispozici ve verzi pro Windows Mobile, Windows, Linux a U3 coz je verze na uzpusobená pro flashku, která se nemusí instalovat.

    JanS: Zkoušel jsem označit a zkopírovat český text do MS Word a povedlo se bez problémů, možná jsem tě špatně pochopil nebo používáš starší verzi. Aktuální je verze 2.0.

    Všem děkuji za věcné komentáře.


  5. PeEn 25.04.07 09:50

    Comment Arrow

    JJ, Foxit je výborný prográmek a také ho vřele doporučuju. Jinak obsáhlejší recenze (i když ne tak úplně doporučující) Foxitu je tady href=„http://www.emag.cz/foxit-reader-dobra-alternativa-pro-cteni-pdf/“ rel=„nofollow ugc“>http://www.emag.cz/foxit-reader-dobra-alternativa-pro-cteni-pdf/


  6. JanS 25.04.07 21:42

    Comment Arrow

    Pari: Vím že aktuální verze je 2, také ji mám, build1516. Ono hodně záleží, ve kterém programu pdfko vzniklo. Z některého pdfka ale vyexpoduju naprosté nesmysly, v některém chybí jen pár písmen. Např: Státní veterinární správa eské republiky jako orgán píslušný podle § 48, odst. 1,
    ísm. c) zákona . 166/1999 Sb., o veterinární péi a o zmn nkterých souvisejících edpis (veterinární zákon), ve znní pozdjších pedpis, mní …


  7. Homer Simpson 29.04.07 21:21

    Comment Arrow

    Foxit používam a môžem len odporúčať, je rychlý jak prase!


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.