Káva zadarmo a pro všechny!

Už při účasti na WEBEXPO v říjnu 2008 jsem byl potěšen možností konzumace kvalitní kávy od společnosti Čerstvá káva zdarma. Teď jsem zaregistroval podobnou nabídku , ale nyní se týká celého českého a slovenského internetu. Stačí mít vlastní stránky…

Kvalitní káva zadarmo?

Princip je jednoduchý – stačí když na své stránky umístíte odkaz na stránky prodejce . Ani nemusíte psát článek jako já. Navíc pokud se registrujete do provizního systému , můžete si i nějakou tu korunu vydělat. Pokud přes váš odkaz někdo koupí balení kávy nebo rovnou celý kávovar dostanete podíl.

Čerstvá káva je základ – čerstvě upražená, čerstvě namletá

Nedávno jsem si koupil kávovar s mlýnkem – Ariete Café Roma Plus 1329.1 , takže už se na kávu zdarma těším, třeba se stanu věrným zákazníkem. Zatím jsem ve fázi, kdy zkouším různé značky a stále hledám tu pravou. Základem je, aby káva byla čerstvě upražená. Takovou kávu obtížně koupíte v supermarketu. Kávu si ale doma sám praží asi málokdo, takže vám nezbyde nic jiného, než spoléhat na prodejce. Druhý krok k dobré kávě ale ovlivnit můžete. Kávu si doma sami namelete těsně před spotřebou. To vás posune o velký skok dopředu v kvalitě připravené kávy. Nicméně stále jsem na začátku a vím, že mám ve znalostech přípravy kávy ještě velké rezervy.



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.