Televize v mobilu ZDARMA !!!

Právě dnes spustil mobilní operátor O2 akci, kdy můžete od 5. března do 11. března sledovat televizi v mobilním telefonu úplně zdarma. Podmínkou není ani vlastnictví 3G telefonu, pouze se musíte spokojit s nižší kvalitou. V nabídce jsou programy ČT1, ČT2, ČT24, TV Prima, hudební stanice TV Óčko, Eurosport a Meteo TV.

Sám televizi v mobilu v těchto dnech testuji na mém Sony Ericsson K750i. Moje první zkušenosti jsou vesměs pozitivní, kvalita přes GPRS není žádný zázrak, ale na shlédnutí zpráv to bohatě stačí. Velkou výhodou je to, že ceny nebudou nějak přemrštěné. Za den zaplatíte 20,– Kč nebo za měsíc 150,– Kč. K ceně se samozřejmě nepřipočítavají poplatky za data.

Službu můžete vyzkoušet jednoduše. Spusťte si portál O2 Active(wap.o2active.cz). Vyberte sekci Video. Zde je hned první odkaz Mobilní TV. Nyní už si stačí vybrat stanici.

A jak televize v mobilu vypadá na mém SE K750i?

Zdroj: MobilMania.cz



Komentáře

  1. wasd 25.06.10 17:15

    Comment Arrow

    noooooheh :DD ta kvalita je teda fakt hrozna :DDD


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.