-> VUT Brno Fakulta Podnikatelská

VUT Brno - Fakulta Podnikatelská Nedávno jsem se zmínil, že moje zkoušky na VUT Brno Fakulta Podnikatelská dopadly dobře a byl jsem přijat. To bylo ještě v polovině června a celé prázdniny jsem měl před sebou. Nyní už je září a s tím se blíží ono přelomové datum 24. září, kdy je oficiální nástup do prvního ročníku.

Rozvrh hodin

Rozvrh hodin bude podle důvěryhodných zdrojů dostupný cca týden před zahájením školy čili kolem 17. září 2007. Bude zveřejněn na portálu VUT v sekci Individuální plán. Tam ho ale zveřejní, až bude finální. Pokud ho chcete znát dříve, podívejte se sem: https://www.vutbr.cz/app/p_rozvrhy/

Studentská výpomoc Podfuck.net

Internet je mocná zbraň a nejednomu studentský portál podfuck.net zachránil život, jak píšou autoři. Jen bych připomenul jedno pravidlo, pomáhej druhým a bude ti také poskytnuta pomoc. Obsah portálu tvoří studenti. Naší výhodou je pouze to, že jsme ledacos zdědili po našich předchůdcích. Bohužel na podfuck.net se budete moct registrovat jako student až v průběhu školního roku, protože potřebujete 5 doporučení od spolužáků(ochrana proti škůdcům).

Jen pro shrnutí, budu navštěvovat Fakultu Podnikatelskou obor Manažerská Informatika, pokud tedy máte jakékoliv otázky, ptejte se v komentářích. Na fakultě mám několik známých. Jinak nečekejte 24. září žádné velkolepé přivítání, nejste na střední škole, půjde se rovnou na věc 🙂



Komentáře

  1. Avonek 27.09.07 18:34

    Comment Arrow

    Cus,Tak koukam ze nas je vice co naslo podfuck.net registrace ale zatim nejak moc nejede
    resp to nejak nechce overit muj vztah k fakulte takze netusim .. v ktere si vlastne skupine ?
    Jinak dej vedet na mail…


  2. Richard 22.06.08 12:04

    Comment Arrow

    Zdravim, dufam ze najdes tento komentar/otazku:
    Tiez zvazujem ist studovat bakalarsky odbor Manazerska informatika (nakolko som bol prijaty), ale neviem ako sa da dalej pokracovat v studiu.
    Pokial viem tak (zatial) neexistuje 2 stupen (magistersky/inziniersky) tohto oboru…
    Mozes mi prosim odpisat na email?


  3. Pari 22.06.08 13:51

    Comment Arrow

    Zdarec, samozřejmě ze existuje – ŘEP href=„http://www.vutbr.cz/index.php?gm=gm_detail_oboru&oid=5580&wapp=portal&parent=2&tail=2&lang=0“ rel=„nofollow ugc“>http://www.vutbr.cz/index.php?gm=gm_detail_oboru&oid=5580&wapp=portal&parent=2&tail=2&lang=0 a PFO href=„http://www.vutbr.cz/index.php?gm=gm_detail_oboru&oid=5579&wapp=portal&parent=2&tail=2&lang=0“ rel=„nofollow ugc“>http://www.vutbr.cz/index.php?gm=gm_detail_oboru&oid=5579&wapp=portal&parent=2&tail=2&lang=0 Brácha na navazující od září nastupuje, takže věř mi, že existuje. Jen se jedná hlavně o ekonomické obory, informatika jako taková již není součástí. Jsme především na ekonomické škole, to je potřeba si uvědomit…


  4. Richard 22.06.08 15:39

    Comment Arrow

    Diky za info. O tychto Magisterskych oboroch sice viem, ale som si nebol isty, ci sa da pokracovat na nich z oboru Manazerska informatika. :)


  5. bery-p 27.01.09 19:30

    Comment Arrow

    Čau čau :) letos se chci přihlásit na stejný obor jako ty, ale mám také obavu z přijímacích zkoušek, mohl by jsi mi prosím říct jakým způsobem si se učil na přijímačky a dát mi případně nějaké rady do života :) myslím si že tento blog je velice vydařený a našel jsem zde spoustu nových informací, jen tak dál :)


  6. Jan Kříž 21.05.09 10:57

    Comment Arrow

    jojo kdyby jsi mohl napsat, jak jsi se připravoval na přijímačky, tak by mi to také moc pomohlo, případně kdyby jsi moskytl nějaké materiály z kterých jsi se připravoval tak by to bylo fajn :-)


  7. Pari 21.05.09 15:02

    Comment Arrow

    Tak zaprve jsem chodil na pripravny kurz, ktery ale myslim k nicemu nebyl. Pak jsem si prosel starsi testy, coz mi dalo asi nejvic. Jsou tam vseobecne otazky, na ty se moc pripravit neda, holt clovek musi mit otevrene oci a vedet co se kolem deje. Pak jsou tam informaticke otazky, na ty se da pripravit vcelku dobre. A nakonec matematicke, ktere jsou dost o rychlosti, neni cas moc premyslet. Rekl bych, ze nejdulezitejsi je dorazit s predstihem a byt klidny, nejak se snazit zbavit stresu, to uz ma kazdy jinak…


  8. Hanka 19.03.12 18:00

    Comment Arrow

    Ahoj :) letos se hlásím na VUT obor Manažerská informatika. Dočetla jsem se tu, že ty ho máš nejspíš už vystudovaný, tak by mě moc zajímalo jak bys tento obor hodnotil z hlediska náročnosti a dalšího uplatnění. Díky moc za odpověď :)
    Hezký den, Hanka


  9. Pari 20.03.12 16:58

    Comment Arrow

    Ahoj Hanko, mám ho vystudovaný, takže ti těžko mohu sdělit aktuální situaci. Náročnost je ryze individuální, já víceméně problémy neměl, ale spousta spolužáků s některými předměty ano. Budoucí uplatnění je také individuální – rozhodně na Tebe nikdo nečeká jen co vyjdeš ven s diplomem. Ideální je zajímat se o budoucí uplatnění již při studiu a pak je to v pohodě :-)


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.