Který webhosting je nejlepší?

Tak na tuto otázku neexistuje jednoduchá odpověď. Někdo si pořídí vlastní server, o který se ale musí sám starat. Pro mě je momentálně výhodnější outsourcing těchto služeb. Už jsem vystřídal k desítce webhosterů od neplacených až po premiové .

Momentálně se aktuální projekty snažím přesouvat na savanu . Jsem spokojen, až na pár neplánovaných výpadků, což ale toleruji. Také bych jako nevýhodu mohl posuzovat i prodlevu při změně nastavení až 30min. Tyto operace ale dělám jen při vytvoření domény, takže mi to také příliš nevadí. Marně hledám důvody, proč přejít ke konkurenci. Líbí se mi, že pod jedním účtem mohu mít více domén, což v našich končinách není běžné.

Nedávno jsem ukončil spolupráci s webhostingem webdum.com , který nebyl schopen ani po 14 dnech vysvětlit, proč u nich nefunguje CMS Made Simple . Radím nebrat, pokud plánujete nasazení nějakého CMS, budete mít akorát problémy.

Pro napsaní tohoto článku mě inspirovala diskuze na živě.cz – Zkušenosti s českými hostéry



Komentáře

  1. Vembl 07.05.08 08:34

    Comment Arrow

    Já osobně využívám Stable, Savana, eHosting a iTarget, podle náročnosti projektů. Se všemi jsem spokojen až na drobné výpadky, ale s tím se občas musí počítat.


  2. MaReK Olšavský 22.09.08 10:12

    Comment Arrow

    Většinu projektů mám na Klenot.cz href=„http://www.klenot.cz“ rel=„nofollow ugc“>http://www.klenot.cz . Domluva s nimi je jednoduchá, dbají na bezpečnost a stabilitu. Jsem spokojen a zákazníci, které jsem tam nasměroval také, protože nechtějí moc peněz (že pod pokličkou nízké ceny je jeden z nejkvalitnějších hostingů v ČR už neví).


  3. Ondra 01.03.12 12:35

    Comment Arrow

    Už velice dlouhou dobu hostuji projekt u webdum.com, ale komunikace se správci a odpovědi typu „promiňte, ale pro toto nemám řešení“ už mě přesvědčily o tom, že přejdu k někomu jinému. Webdum.com tedy pouze na nenáročné (soukromé) webové stránky, pak se to asi vyplatí.


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.