MyPhoneExplorer a import dat ze souboru MPB

Dříve jsem vlastnil několik mobilů značky Sony Ericsson v řadě a samozřejmě jsem pro zálohování využívál bezkonkurenční program MyPhoneExplorer . Dnes jsem potřeboval vytáhnout ze staré zálohy jedno telefonní číslo. Nicméně ukázalo se to jako docela problém.

Naštěstí Google zná odpoveď na vše, když se ho správně zeptáte. Já bych vám tu práci chtěl ušetřit a prozradím vám jak na to. V první řadě spustíte program MyPhoneExplorer, zobrazíte si nabídku, kterou potřebujete například Kontakty nebo Archiv SMS a pak kliknete pravým tlačítkem na bílou plochu a vyberete IMPORT. V průvodci vyberete soubor s příponou MPB a potvrdíte. A je hotovo.

Většina lidí, stejně jako já, byla zvyklá tyto věci řešit přes položku obnovit ze zálohy v menu, ale ta vám pomůže, jen když máte připojený telefon.



Komentáře

  1. JKL 04.02.10 18:24

    Comment Arrow

    Moc díky, hledal jsem strašně dlouho jak naimportovat kontakty a tohle mě zachránilo! Koupil jsem ženě SE C930 a potřebuju do něj dostat kontakty z jejího Nokia 2760, mám backup do CSV a pořád jsem si lámal hlavu, jak na to. SE PC Suite import samozřejmě neumí. JKL


  2. Honza 24.07.13 20:22

    Comment Arrow

    Díky za návod, trápil jsem se s poznámkama…


  3. Jan 20.06.17 21:53

    Comment Arrow

    Díky po letech se mě vysypal telefon a záloha byla v .MPB a díky tomuto návodu obnoveno díky. Šlo to přečíst také přes excel, ale bylo to neuspořádané.


Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.