Simpsons The Movie – Simpsonovi ve filmu

V době, kdy nám počítače mohou přinést krásnou 3D grafiku, je tu projekt, který zůstane 2D už navždy – Simpsonovi ve filmu!

Bylo jen otázkou času, než i Simpsonovi dostanou filmovou podobu. Nutno říci, že to trvalo celých 18 let. Je to přirozený vývoj, když je nějaký seriál, film či kniha populární musí z toho vytěžit autoři maximum. Zatím se toho o připravovaném filmu příliš mnoho neví, ale jedna věc je jistá – 27.7.2006 se máme na co těšit!

„Homer toxickým odpadem znečistí řeku, vyhodí ho z práce a celý Spriengfield možná už navždy musí být evakuován“ je jediná dostupná informace o ději tohoto filmu.

Když se podíváme do historie, tvůrci se už několikrát pokoušeli natočit film na motivy populárního seriálu Simpsonovi. Uvažovalo se dokonce, že by v něm hráli živí herci nebo že by se Simpsonovi předělali do 3D. Naštěstí se žadný takový katastrofický scénář nekoná a Simpsonovi zůstanou doufejme už navždy „škaredí“. Pevně věřím v to, že nový film bude povedený, jako jejich velký fanoušek ani v nic jiného doufat nemohu.

Zatím jsou k dispozici 2 teasery, jeden z toho si můžete vychutnat v HD kvalitě. Stáhnout si je můžete na oficiálních stránkách.

simpsons_4.jpg simpsons_1.jpg simpsons_3.jpg simpsons_2.jpg



Komentáře

Zatím nikdo nepřidal komentář, můžete být první.

Přidej vlastní názor

  • Author Avatar

    Ty


Comment Arrow




O autorovi

Petr Parimucha

Vítejte na mém blogu, rád bych se v krátkosti představil. Je mi 26 let. Momentálně nejvíce času věnuji projektu Lepime.cz - obchod se samolepkami na zeď a tvorbě webů postavených na redakčním systému Drupal pod značkou MEPA.CZ.